fbpx

Årets internationella utmanare

Delas ut av

årets internationella utmanare 2018 riktar sig till de företag som har ökat närvaron internationellt genom att utmana sig själva, eller andra.

De kriterier som företaget bör uppfylla för att bli årets internationella utmanare är:

Företaget har en strategi för ett långsiktigt internationellt arbete.
Företaget har mellan 1-250 anställda.
Ökat sin närvaro internationellt genom att utmana sig själv, eller andra.
Företaget är registrerat i region Jönköpings län

De nominerade:

Folk & Form

”Folk & Form är designbyrån i Vetlanda som genom att bidra med sitt starka svenska designarv tilltalar och attraherar kunder långt utanför Sveriges gränser. På kort tid och i tuff konkurrens har de fått möjligheten att arbeta med flera uppdrag på den kinesiska marknaden. Folk & Form bygger sitt företag med ett nätverk av kompetenser och skapar på så vis möjligheter för sig själv som mindre byrå att erbjuda ett brett spektrum av tjänster både nationellt och internationellt.”

Svenska Lager SLAB AB

”Svenska Lager lyfter in hållbarhet i en traditionell bransch. Den innovativa kombinationen av däcktvätt, ställage och lyfthjälpmedel tar däckförvaring och hjulhantering till nya höjder. Med produkter som minskar kemikalieanvändning och som främjar däckarbetarnas arbetsmiljö har företaget börjat ställa om ett etablerat arbetssätt i hela Europa. Idag levererar Svenska Lager sina system till flera länder och har på kort tid kraftigt ökat så väl omsättning som exportandel.”

Dia System AB

”Dia System är Huskvarnaföretaget med passion för klinisk kemi som bland annat säljer reagens för detektering av droger. Med spetskunskap, lång erfarenhet och en smart strategi kring immateriella rättigheter har företaget lyckats bli en betydande spelare på den internationella arenan. Med kunder över hela världen utmanar det lilla företaget både sig själva och marknaden dagligen. ”

Missa inte vem som vinner!

Stäng meny